Search results
Search results 1-20 of 1,000. There are even more results, please redefine your search.
La multi ani gogales.La multi puschei!
Nu chiar. PDSM e fan/fana Disney.
Aud si ma intreb oare de ce toata lumea se ia de gogales...Ceva nu miroase a bine...
Quoted from "No_FeAr" e asha de enervant incat i s-a legat un os la gat k sa se joace macar cainele cu el Si eu as putea sa zic ca esti asa enervant ca ti s-a legat un fier de gat sa vina rromii sa se joace cu el....Doar n-o zic. Quoted Stely te-ai suparat ???? Da,s-a incalzit cola si acum nu o mai pot bea.
Daca nu intelegi de PAMFLET atunci te-as ruga sa-ti tii afirmatiile pentru tine. Si un -CEEE???!!!- FrenetiQue a fost ban-at pentru totdeauna?
Nu-ti dau ban ca nu e frumos.
Quoted from "Gatta" Quoted from "Stely" Quoted from "Gatta" Quoted from "Stely" Quoted from "Gatta" Quoted from "Stely" Da,se pare ca am revenit! (Din plictiseala pacate pentru Gatta si pentru moderatori numai pestru Gatta pentru tot forumul... PS:Minciuna!)
Quoted from "Gatta" Quoted from "Stely" Quoted from "Gatta" Quoted from "Stely" Da,se pare ca am revenit! (Din plictiseala pacate pentru Gatta si pentru moderatori numai pestru Gatta..)
Quoted from "gogales" 7 milioane - 125,7 mii+43 x5=...gata stiu...are 977, 5 pistrui la patrat Ma mira raspunsul asta gogales,ai uitat cumva de puschei si alunite emperonate? Aaa,da...Deea ai ai vreo 10 pistrui adunati in unul.
Quoted from "Gatta" Quoted from "Stely" Da,se pare ca am revenit! (Din plictiseala pacate pentru Gatta...)
Acasa,in vizita in Rep. Moldova,la mare la Grecia,putin pe forum si cam atat.
Fata-care-nu-adora-rozul-ci-verdele.
Eeeh...Doar n-ati crezut gluma asta nu? Quoted from "Stely" Ei draga mea gogales,se pare ca voi pleca de pe forum si de pe Ikariam.Deci salut tuturor.Imi pare bine ca v-am cunoscut!Pa pa. PS: O sa mai intru pe forum dar FOARTE RAR.(-_-) Da,se pare ca am revenit! (Din plictiseala...)
Ei draga mea gogales,se pare ca voi pleca de pe forum si de pe Ikariam.Deci salut tuturor.Imi pare bine ca v-am cunoscut!Pa pa. PS: O sa mai intru pe forum dar FOARTE RAR.(-_-)
E la mine pentru ca l-am cumparat cu 3 bani,4 unghii si 2 bomboane.(O_o)
Eu cred ca tu ai fi regele acelui topic.(o_O)
Aud viermii din mere.(o_O)
Eu propun sa facem un topic:"Cat de enervant e cel de deasupra ta".(O_o)