Search results
Search results 1-20 of 75.
Tin sa va reamintesc ca in acest topic nu se asteapta momentan decat acceptul sau refuzul razboiului de catre cei din MNM. Orice alt reply va fi sanctionat. Din moment ce a fost creat un topic la "Declaratii de razboi" este clar ca se doreste un razboi , nu inteleg ce este confuz...
Intervin cu o precizare. Ankutza nu a fost avertizata pentru Postare Dubla deoarece si-a explicat postarea si faptul ca e "neindemanatica" cand vine vorba de forumuri
Din moment ce am aflat ce gen de filme va place sa vizionati, cred ca este normal sa aflam si genul de muzica pe care il ascultati in viata de zi cu zi. Astfel va invitam sa va impartasiti parerile/gandurile/sustinerile/concluziile in legatura cu genul muzical ales.
Topic Inchis. Ai postat intr-o sectiune Gresita.
Hehe ce frumoasa zi trebuie sa aiba o persoana astazi. Probabil ca au mai multe persoane o zis frumoasa dar asa cum o are acea persoana cu numele de Gogales nu o poate avea nimeni. Ce sa iti urez ? Sanatate cat pentru 200 de ani, Fericire cat pentru inca 200. Tort si sampanie deja ai primit, confeti si bautura le-ai adus tu, asa ca eu voi veni cu : Happy Birthday !
Rugam jucatorul SPEED sa posteze acceptul sau refuzul acestei declaratii in maxim 48 de h, incepand cu ora postului de mai sus. Pana la primirea acestui raspuns, orice alt post ce nu apartine acestui jucator, va fi sanctionat conform regulamentului.Daca jucatorul nu va posta in acest timp, razboiul nu se va concretiza si vom inchide topicul.Deasemenea trebuie sa va reamintesc ca, pe timpul razboiului nu aveti voie sa faceti parte din nici o alianta,asta presupune ca odata ridicata regula de bash...
Adevarat. Are chiar 2 PDSM nu stie sa faca cartofi prajiti?
Catei mici si urati. Parasuta?
10 Sa mai mergem pe plaiurile romanesti Puya - O Nu (No Vid)
10++ . Coolio - Gangsta's Paradise
Postez in Topicul "Ce Faci in Acest Moment" .
Fals. Nu joc pe Theta PDSM Este din Iasi ?
Defapt.. Concediu -> Odihna.. Munte..Cort. Furculita?
9 , Ma face sa intru in atmosfera zilelor de septembrie. 2Pac - . . . . Nu prea am vazut Hip-Hop/Rap... Poate nu strica
M-am Gandit ca ar fi frumos sa mai miscam putin lucrurile pe aici. Imi cer scuze ca intervin in aceasta sectiune care nu prea a fost domeniul meu , dar aici mi se pare cel mai potrivit. Am spus eu asa sa facem noi un fel de Pool-ul Saptamanii . As fi vrut sa il fac zilnic dar nu am timp pe de o parte si pe de alta parte vreau sa va dau posibilitatea tuturor sa votati. Pool-ul de saptamana aceasta se intituleaza "Ce Faceti Vara Asta?" . Voturile pot fi simple sau argumentate, laudate, motivate, e...
Din moment ce doar precizezi ceva, si nu ai o nedumerire si nici de raportat un BUG sectiunea corecta este "Discutii generale" .
Aveti 24h sa va conformati regulamentului aliantelor : Quoted Postul trebuie sa contina: 1. Numele Aliantei 2. Tag-ul Aliantei 3. Numele Liderului (optional si numele Diplomatului si/sau al Secretarului) 4. Numele persoanei(lor) de contact 5. Clasamentul curent al Aliantei 6. O scurta descriere a Aliantei Optional: - Numarul de membri - Tratatele de Pace - Dusmanii sau Razboaiele in desfasurare. Daca aceste solicitari nu sunt indeplinite Topicul va fi inchis.