salutare! am o problema: am cercetat piata,am piata la level 4,si intra 2 insule in raza.am incercat sa vand,si nu imi cumpara nimeni nimic,ba chiar mi-au dat mesaje sa imi spuna ca nu pot cumpara de la mine.si am mai vorbit cu cativa vecini,iar ei spun ca ofertele mele nu apar pe piata.
pe langa asta,am dat cautare la toate produsele si cu toate preturile,nu gaseste niciodata nimic,nimic.spune ca nu este nici o oferta momentan,in timp ce vecinii mei nu au probleme.
ce se intampla si ce e de facut?cum se poate rezolva problema?
Esti sigur ca ai dat la piata pe amandoua optiunile?
Adica si pe "Caut" si pe "Ofer" ? Si nu e nici un rezultat?
Ai spatiul necesar pentru a pune resurse la punctul de negot?
Te rog sa pui si tu un print (stergi coordonatele inainte) de la punctul de comert, din care se se vada faptul ca ai pusa oferta de vazare si sa se vada si faptul ca la resursa unde tu stii sigur ca sunt cumparatori, nu exista la tine nici o oferta vizibila.
Te-as ruga inainte sa verifici distanta la care se afla jucatorul despre care stii sigur ca are oferta de cumparare resurse, iar tu nu il vezi la punctul de comert. Punctul de comert de nivel 4 este totusi unul mic, nu vezi decat la 2 insule distanta, deci practic un jucator din arhipeleagul vecin este invizibil pentru tine.
Incearca sa maresti punctul de comert la un nivel minim de 7-8, asta ca sa fie vizibile si arhipeleagurile vecine.
gata,am rezolvat problema.am mai crescut nivelul cladirii,si acum vad alte oferte.iar cel care a spus ca nu poate cumpara de la mine,a reusit sa cumpere in final.multumesc mult de ajutor si sfaturi